AN UNBIASED VIEW OF غذاهای بیماران

An Unbiased View of غذاهای بیماران

An Unbiased View of غذاهای بیماران

Blog Article

از لاغری تا کاهش قند خون و رشد موها ادامه مطلب ۲۵ طرز تهیه انواع نان سنتی و فانتزی به روش نانوایی در فر و تابه ادامه مطلب پربازدیدترین مطالب

برای ذوب شدن یخ گوشت و ماهی و بوقلمون و مرغ آنها را در یخچال بگذارید و یا در ماکروفر قرار دهید آنها را بیرون قرار ندهید.

رژیم تنبلی تخمدان: غذاهای مجاز در برنامه غذایی پلی کیستیک

به این دلیل در این مقاله تلاش کرده‌ایم در مورد اصول تغذیه قبل از شیمی درمانی، بعد از آن و طی این دوره صحبت نموده و به بررسی نکات ضروری در این مورد بپردازیم. در صورتی‌ که علاقمند به این مساله هستید، با ما همراه باشید و اگر دوستان یا آشنایانتان درگیر این موضوع هستند، این مطلب را با آن‌ها به اشتراک بگذارید.

رژیم غذایی بیماران سرطانی ارتباط برخی از غذاها و ترکیبات غذایی با بروز سرطان

- سبزیجات پخته در انواع خورشت‌ها و دورچین‌ها مانند خورشت لوبیا سبز، خورشت کدو، خورشت به، خورشت بامیه، خورشت آلو اسفناج و خورشت کرفس که به صورت پخته و بدون سرخ کردن توصیه می‌شود.

یکی دیگر از عوارض شیمی درمانی در دوره سرطان کم اشتهایی و بی علاقه شدن به خوردن غذاهای مختلف است. اگر شما در این دوره نسبت به گوشت قرمز بی‌علاقه شده‌اید و تمایلی برای خوردن آن دارید بهتر است به جایگزین‌های مقوی برای گوشت قرمز فکر کنید. برای این منظور بهترین غذاها برای بیماران سرطانی مواردی به جز گوشت قرمز است؛ ماهی بخورید، تخم‌مرغ و پنیر هم برای شما مفید هستند.

پنکیک موزی شکلاتی پس از مخلوط کردن تکه‌های موز و شکلات با مایعات و مواد اصلی پنکیک، آن‌ها را درون ماهیچه‌های داغ کنید تا یک این شیرینی عالی با طعمی منحصر به فرد بسازید.

رابطه ی بین گوشت و سرطان در نتیجه ی چندین مکانیسم احتمالی است.

چه بیمارانی در چه مرحله از سرطان معده نیاز به رادیوتراپی دارند؟

رعایت مصرف شیرینی‌جات بسیار مهم است تا به تعادل تغذیه‌ای و سلامتی دقت کنید. در ادامه به نکات مهمی که باید در مصرف شیرینی‌جات توجه داشته باشید، اشاره می‌کنیم:

از جمله غذاهای مغذی مانند گوجه فرنگی، میوه ها، غلات کامل و لبنیات، گلوکز از هر ماده غذایی حاوی کربوهیدرات به دست می آید.

جهت بیمارانی که رژیم مایعات یا رژیم مایعات صاف دارند سه وعده غذایی اصلی و سه میان وعده از مواد غذایی یا غذا‌های مجاز.

اگر چه دریافت پروتئین کافی درحد مقدار توسعه شده روزانه، از نیازهای واقعی انسان به حساب می آید اما مصرف رژیم غذایی پر پروتئین، معمولا با دریافت چربی زیاد و فیبر کم همراه است. اثر پروتئین بر فاکتورهای سرطان زا، وابسته به اندام، نوع تومور، نوع پروتئین و کفایت کالری رژیم غذایی است. به طور کلی با افزایش مصرف پروتئین تا سه برابر موردنیاز تومور، رشد آن افزایش می یابد ولی با دریافت غذای بیمار کمتر پروتئین، رشد آن سرکوب می شود.

Report this page